Attefallshus

Vi bygger ditt Attefallshus i Stockholm

Är du intresserad av att göra en utbyggnad på tomten? Välkommen att kontakta oss – vi erbjuder totalentreprenad på Attefallshus.

När vi bygger ett Attefallshus i Stockholm tar vi hand om allt, från planering till när ditt Attefallshus är klart att användas. Våra erfarna hantverkare tar hand om bygget med säker hand – hör av dig till oss redan idag så återkommer vi med ett offertförslag eller mer information.


Ett mångsidigt alternativ

Ett Attefallshus är ett mångsidigt alternativ som är mycket användbart. Det kan användas som gäststuga, arbetsplats, fast bostad eller varför inte förråd eller hobbyrum. En annan stor fördel är att Attefallshuset inte kräver bygglov – du kan enkelt integrera bygget på din tomt utan tidsödande pappersarbete.

Attefallshus Stockholm – därför ska du välja oss

  • Vi är flexibla. Vi anpassar ditt attefallshus efter dina önskemål och den omkringliggande miljön.
  • Hållbart bygge. Vi bygger långsiktigt med genuin kvalitet från grunden.
  • Valfrihet. Du kan välja mellan många stilar och modeller och skräddarsy ditt attefallshus.
  • Service. Vi hjälper dig genom hela byggprocessen.

Det är viktigt att arbeta med finess, kvalitet och stor känsla för den omkringliggande miljön. Våra hantverkare har kunskaper inom alla relevanta områden inom bygg och kan skapa en byggnad där du kan trivas i många år framöver. Kvalitet och service är alltid i fokus för oss!

Attefallshus – frågor och svar

Vad är ett Attefallshus?

Har du ett en- eller tvåplanshus får du uppföra ett attefallshus, utöver eventuell friggebod. Skillnaden mot friggeboden är att ett attefallshus även får inredas som självständig bostad, som får vara en komplementbostad med året runt-standard.

Hur stort får ett attefallshus vara?

Husets byggarea får vara som mest 30 kvadratmeter. Den högsta höjden från marken till taknocken får vara 4 meter. Om du vill bygga flera hus på tomten får de inte överskrida den totala byggarean.

Behövs bygglov?

Nej, men du måste anmäla till byggnadsnämnden för att du ska få ett startbesked. Huset måste byggas på ett avstånd på minst 4,5 meter från tomtgränsen, annars kan du behöva medgivande från berörda grannar.

Intresserad av ett attefallshus på din tomt i Stockholm? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med hela projektet.

Vi bygger ditt attefallshus från start till mål