Snickare

Låt oss bli din snickare i Stockholm

Planerar du ett bygge i Stockholm? Vi är ett allsidigt byggföretag med snickeri som specialitet som gärna tar oss an nya utmaningar så att du ska få chansen att bli ännu en av våra många nöjda kunder!

Nybyggen, renoveringar, attefallshus – våra snickare får alltid jobbet gjort. Välkommen att kontakta oss redan idag för offert eller mer information.

</a

Snickare med ett brett utbud tjänster

  • Altaner och terrasser. Vi kan hjälpa dig att bygga en snygg, trivsam och hållbar altan – från första spiken till sista ytbehandlingen.
  • Tillbyggnader. Uteplatser, uterum, altaner, terrasser, Attefallshus, friggebodar, garage, carports med mera – våra snickare fixar det.
  • Ombyggnationer. Våra snickare behärskar alla nödvändiga moment för en ombyggnad. Vi har medverkat till många lyckade ombyggnationer i hela Stockholm med omnejd.
  • Renoveringar. Våra snickare har även kompetens att medverka vid renovering av badrum och kök. Anlita oss så får du hjälp med el, VVS, måleri – vi har ett stort kontaktnät av erfarna och kompetenta hantverkare.

Snickare i Stockholm som kan jobbet utan och innan

Viktigt när du anlitar en snickare är givetvis att du får en hantverkare med goda fackkunskaper. Vi har gedigen utbildning och lång erfarenhet från en mängd olika projekt. Vi vet hur något skall konstrueras för att det ska bli stabilt och hållbart och vet vilka material som hör hemma i respektive sammanhang.

Vår målsättning är givetvis att du ska bli 100 procent nöjd med oss – därför är vi alltid noga med att varje detalj är välarbetad och följer gällande byggnormer. Precision och noggrannhet är det som gäller när du beställer snickarjobb av oss!

Bättre pris med ROT-avdraget

Vid det här laget känner nog de flesta till statens ROT-avdrag och att det ger möjlighet till att renovera till ett lägre pris. För närvarande ligger avdraget på 30 procent av arbetskostnaden vilket ger en rejäl rabatt på priset när du anlitar en snickare i Stockholm. Varje privatperson över 18 år som är folkbokförd i Sverige får göra avdrag upp till 50 000 kronor per år.

Inget onödigt pappersarbete

Förutsättningen för att man ska få göra avdraget är att man anlitar ett företag som är registrerat för F-skatt, vilket vi givetvis är. Avdraget får du direkt på fakturan och vi rapporterar in det till Skatteverket åt dig. Enkelt och smidigt.

Är du i behov av en snickare i Stockholm som alltid får jobbet gjort? Välkommen att kontakta oss.

Snickare med breda kunskaper